Om Oss

Stockholms Språktjänster På Persiska (SSPP)

SSPP har sin verksamhet inom översättningar till och från persiska språket. Företaget erbjuder högklassiga språktjänster till myndigheter, organisationer, advokatbyråer, företag med kvalificerade språk- och utredningstjänster samt privatpersoner. Vi kan också erbjuda våra kunder språkundervisning, språktestning, språkanalys, språkgranskning och kulturutbildningar. Vi garanterar naturligtvis en hög kompetens och ansvarar för sekretess och integritet.

Vi skräddarsyr språkutbildningar efter våra klienters specifika behov. Vi kan naturligtvis även samordna affärsrelaterade språkutbildningar anpassade just för er verksamhet. Utbildningens effektivitet garanteras då lärarna har en gedigen erfarenhet och är väl insatta i det kulturella området.

Vi erbjuder professionellt och tillförlitligt utförda språkgranskningar och översättningar av broschyrer, artiklar, avhandlingar, intyg och andra texter.

Vår affärsidé är att tillgodose våra klienters behov av spetskompetens i alla frågor som rör persiska språket. Vi erbjuder våra klienter fasta priser men kan naturligtvis också erbjuda rörliga priser om så önskas.